METAMALLVERSE PROJECT BEOORDELING

A REVIEW ON METAMALLVERSE, A VIRTUAL WORLD THAT INTEGRATES AR, VR, AND BLOCKCHAIN INTO E-COMMERCE

The Ultimate Virtual Shopping Experience for the Metaverse

(MEMV) ICO Lounch 1e ronde & 2e ronde binnenkort

De snelle evolutie van cryptocurrencies en blockchains zal plaatsvinden zodra ze worden geïntroduceerd, en natuurlijk is niets te vergelijken met hun huidige grote innovaties. Dit scepticisme is lange tijd begraven en deze innovatie betreedt langzaam het stadium van wereldwijde acceptatie die door velen geliefd is vanwege de effectiviteit ervan om haar gemeenschap naar een nieuwe wereld te brengen. gedecentraliseerd. Blockchains en cryptocurrencies maken het gemakkelijker om geld te verzenden, te ontvangen of op te slaan door de activiteit of behoefte aan tussenpersonen zoals banken te elimineren, waardoor eigenaren van activa gemakkelijk toegang hebben tot hun geld.

Na jaren van ontwikkeling heeft de industrie de weg geëffend voor andere concepten om samen te ontwikkelen; concepten zoals Defi (Decentralized Finance, een financieel systeem dat tussenpersonen elimineert en slimme contracten op de blockchain gebruikt om P2P-transacties mogelijk te maken), NFT’s vervangen, een data-eenheid die op de blockchain wordt opgeslagen en niet uitwisselbaar is met andere dingen, meestal in de vorm van afbeeldingen, video’s, muziek, enz.), #Metaverse (een virtuele wereld die ze allemaal combineert) alle mogelijkheden die er in de echte wereld zijn).

Een snelle zoektocht naar trends in de #crypto-wereld zal zeker een of zelfs al deze concepten dekken; begrijpelijkerwijs zijn ze de aantrekkingskracht van de meeste ontwikkelaars geworden. Daarom,

METAMALLVERSE is gemaakt om een ​​toonaangevend project te zijn.

https://memv.net/

Over METAMALLVERSE (MEMV)

The Meta Mall Verse (MEMV) is een virtuele wereld waar gebruikers/merken hun voorraad in de BSC-blockchain kunnen bouwen, bezitten en verkopen met creditcard of crypto. MEMV is het utility-token van het platform.

Onze visie is om een ​​diep meeslepende metaverse te bieden waarin merken/winkeleigenaren samen en zonder centrale autoriteit virtuele werelden en real-life voorraden zullen creëren.

Winkelen wordt een alledaags onderdeel van de metaverse

MEMV is een brug tussen de realiteit en de digitale wereld

MEMV zal merken, consumenten en winkeleigenaren betrekken

Ons eerste doel is om meer dan 50 miljoen gebruikers naar crypto te halen

Waarom?

Cryptocurrencies stellen ons allemaal in staat om onafhankelijke en rechtvaardigere ecosystemen te creëren en nieuwe kansen te creëren. Ons doel is om deze toekomst vooruit te helpen door nieuwe en boeiende manieren te vinden om massale acceptatie te versnellen en niet-crypto-mensen aan boord te krijgen.

Missie

Onze ultieme missie is om crypto-adoptie naar een hoger niveau te tillen. Wij geloven dat blockchain de belangrijkste uitvinding van onze tijd is, misschien alleen gelijk aan het wereldwijde web. En net als internet heeft blockchain het potentieel om de mensheid de middelen te geven om van de wereld een betere plek te maken.

Hoe?

Onze technologie van de volgende generatie zal merken, consumenten, winkeleigenaren en gebruikers op nooit eerder vertoonde manieren aanspreken. Door winstgevende bedrijven op te bouwen die worden aangedreven door een gedecentraliseerde economie, vergroten we het bewustzijn en presenteren we het echte nut van crypto-tokens buiten de speculatieve bubbel.

MEMV ICO Tokenomics

Onze initiële muntenaanbieding loopt slechts 4 ronden. ICO wordt op 30 januari 2023 voltooid. Tokens worden op 31 januari 2023 uitgedeeld.

1.000.000.000

TOTALE TOKENVOORRAAD

100.000.000

1E RONDE AANVOER

150.000.000

2E RONDE LEVERING

150.000.000

3E RONDE LEVERING

200.000.000

4E RONDE AANVOER

$ 0,05

HUIDIGE PRIJS (1E RONDE)

https://memv.net/

BELANGRIJKE DATA

ICO-start: 21 december 2022

ICO Finish: 30 januari 2023

Tokendistributie: 31 januari 2023

Beursnotering: 1 februari 2023

Bekijk hier meer details over dit project:

Website: https://memv.net/

Witboek: https://memv.net/MEMV-Whitepaper-v1.pdf

Twitter: https://twitter.com/MetaMallVerse

Telegram: https://t.me/memvio

Onenigheid: https://discord.com/invite/bcxv7wYY9G

Facebook: https://www.facebook.com/MetaMallVerse

Tiktok: https://www.tiktok.com/@metamallverse

Youtube: https://www.youtube.com/@metamallverse

#Crypto #Metaverse $BNB $SOL $BTC $MEMV $BNB #Crypto #NFTs #TokenICO #ICO #crypto #bsc


AUTHOR
Forum Username:fatmiaqueen38
Forum Profile Link:https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3414554
Telegram Username:@fatmiaqueen37
Participated Campaigns: twitter,  telegram, facebook,Instagarm
BSC Wallet Address:0xCAB3eC50A616BB2160a42c000862441761768c94

Comments

Popular posts from this blog

GRN Grid, A Pure Sustainable, And Decentralized System. The World’s first solution to a sustainable Blockchain with a revolutionary proof of stake.

RAVENDEX – Non-Custodial Crypto Exchange On The Cardano Blockchain

# Team123international #trading #financialfreedom #cryptocurrency